Kampet e biznesit me nxënësit e shkollave profesionale në Tiranë dhe Shkodër

Në datat 3-4 dhe 10-11 dhjetor, Partnerët Shqipëri organizoi Kampe Biznesi me nxënësit e shkollave profesionale Gjergj Canco në Tiranë dhe Arben Broci në Shkodër. Gjatë Kampeve, të rinjtë u trajnuan mbi zhvillimin e ideve të biznesit që mund të jenë konkurruese në treg, si dhe në përgatitjen e prezantimeve për të shitur idetë e tyre tek investitorët potencialë.

Këto kampe janë pjesë e iniciativës së Partnerëve Shqipëri Sipërmarrësit e Rinj të Shqipërisë, të mbështetur nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë.

 

 

IMG-20151204-WA0005  image-a09aa4133745bb5b3ce3c4b4ac5c948f24fff945c65fda0af3667b9cfec7efd0-V

image-38fa54703008717079413ed3a20bc81286f80257f09b3a4bf2558708591009ba-V  IMG-20151204-WA0009

IMG-20151211-WA0027