Raporti Vjetor 2016

Kemi kënaqësinë të prezantojmë Raportin Vjetor 2016 që pasqyron aktivitetet dhe arritjet tona kryesore gjatë vitit të kaluar.

Falenderojmë të gjithë partnerët e bashkëpunëtorët për pjesëmarrjen e mbështetjen e vazhdueshme në punën tonë.

Klikoni linkun më poshtë për të shfletuar Raportin.