Raporti Vjetor 2018

Kemi kënaqësinë të ndajmë RAPORTIN VJETOR 2018 i cili thekson disa nga arritjet tona kryesore gjatë vitit të kaluar.

Dëshirojmë të shprehim mirënjohjen dhe falenderimin për të gjithë partnerët dhe mbështetësit për besimin dhe bashkëpunimin, duke e bërë 2018-ën një tjetër vit të suksesshëm për organizatën tonë.