Takime dhe konferenca

Partnerët Shqipëri disponon pranë zyrave të saj, një sallë 45 m2, të pajisur me të gjitha mjetet e nevojshme për realizimin e eventeve të ndryshme si trajnime, takime pune, konferenca etj. Salla mund të përshtatet në forma të ndryshme ( koktejl, stil teatër, tryezë e rrumbullakët etj) sipas llojit të aktivitetit dhe numrit të personave.

 

 

 

Përparësitë:

  • Sallë e përshtatshme me ndriçim natyral, pajisje bashkëkohore, kondicionim etj.
  • Vendndodhje shumë e mirë
  • Çmim konkurrues
  • Mundësi rrjetëzimi dhe ekspozimi
  • Mundësi për webinare, trajnime e konferenca e online, deri në 25 pjesëmarrës

 

Për më shumë informacion lutemi lexoni broshurën më poshtë. Për të rezervuar na kontaktoni në:
Cel: 00355 697889600
Tel. 00355 4 2254881
partners@partnersalbania.org

 

Takime dhe Konferenca Shkarko