• Shqip
  • English

20 Years Partners Albania

Read more

Entrepreneurship and Social Innovation

Read more

Enabling Environment and Sustainable Development of Civil Society

Read more

Philanthropic activity and support infrastructure

Read more

Transparent and accountable participatory governance

Read more

Services

Read more

Latest news

THIRRJE PËR SHPREHJE INTERESI PËR NGRITJEN E “ZYRAVE TË SHËRBIMIT TË KËSHILLIMIT TË KARRIERËS” NË NIVEL VENDOR

Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim dhe RisiAlbania shpallin “Thirrjen për shprehje interesi” për ngritjen e “Zyrave...
Read more

THIRRJE PËR SHPREHJE INTERESI PËR PJESËMARRJE NË PROGRAMIN “RESILIENCY+”

Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim, hap thirrjen për shprehje interesi për organizatat e shoqërisë civile të interesuara për të marrë pjesë ...
Read more

PA activity overview

Read the latest news from Partners Albania activity, as well as announcements from other institutions that are of public interest, in our quarterly ...
Read more