• Shqip
  • English

Punësimi i të Rinjve dhe Grave dhe Rritja e Përfaqësimit në Vendim-marrje...

Lexo më tepër

Mjedisi Mundësues dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm i Shoqërisë Civile

Lexo më tepër

#15yearspartnersalbania

Lexo më tepër

Qeverisje Transparente dhe e Përgjegjshme

Lexo më tepër

Filantropia dhe Përgjegjshmëria Sociale e Biznesit

Lexo më tepër

Sipërmarrja dhe Inovacioni Social

Lexo më tepër

Shërbimet

Lexo më tepër

Të rejat më të fundit

Matrica e Monitorimit të Mjedisit Mundësues për Zhvillimin e Shoqërisë Civile, Raporti për Shqipërinë

Matrica e Monitorimit të Mjedisit Mundësues për Zhvillimin e Shoqërisë Civile, Raporti për Shqipërinë prezanton gjetjet e matjes së k...
Lexo më tepër

Analizë e kuadrit ligjor mbi ndërmarrjet sociale në Shqipëri

Partnerët Shqipëri prezanton një analizë të thelluar të kuadrit ligjor të ndërmarrjeve sociale në Shqipëri. Kjo analizë ofron një përmbledhje sinte...
Lexo më tepër

Platformat Crowdfunding – Një Burim Alternativ i Financimit

Partnerët Shqipëri dhe Qendra Kombëtare Burimore për Shoqërinë Civile në Shqipëri prezanton studimin “Platformat Crowdfunding - Një Burim Alte...
Lexo më tepër

Kalendar

 Korrik 2019
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234