Fituesit e Çmimit të Filantropisë ndër vite

Broshura e mëposhtme paraqet fituesit e Çmimit të Filantropisë, një konkurs publik mbarë kombëtar që Partnerët Shqipëri organizon që prej vitit 2011 për të vlerësuar dhe shprehur mirënjohjen e falenderimin për individët e bizneset që kontribuojnë për përmirësimin e cilësisë së jetës në vend.