Qytetarët Pro Reformës në Drejtësi

Me iniciativën e Partnerëve Shqipëri, në 15 korrik 2016 u krijua Grupimi Qytetar Pro Reformës në Drejtësi (GQRD) i përfaqësuar nga organizata joftimprurëse, aktivistë të shoqërisë civile, personalitete publike e qytetarë të thjeshtë.

Përgjatë javës që parapriu votimin në Parlament të draftit të ndryshimeve kushtetuese për reformën në drejtësi, Grupimi zhvilloi një sërë aksionesh e tubimesh përpara kryesisë dhe selisë së Parlamentit duke u bërë thirrje deputetëve të parlamentit shqiptar që të votojnë Reformën në Drejtësi.

Njihuni në linket në vijim me aksionet e ndërmarra nga Grupimi Qytetar Pro Reformës në Drejtësi si dhe disa nga mbulimet mediatike kryesore të këtyre aksioneve.

 

 

 

DEKLARATË e Grupimit Qytetar Pro Reformës në Drejtësi, 15 Korrik 2016

Galeri fotosh nga tubimet dhe aktivitetet e Grupimit

Vizion Plus – Shoqëria civile proteston për reformën në drejtësi, 18.7.2016

Top Channel – Shoqëria civile, pro reformës. Protestë dhe apel deputetëve, datë 18.7.2016

Zëri i Amerikës – Fjala e ambasadorit të SHBA Z. Donald Lu, 19 korrik 2016

Vizion Plus 7pa5 – Qytetaret pro reformes ne drejtesi, datë 18.7.2016

Fjala e Ambasadorit të SHBA Z. Donald Lu në tubimin para kryesisë së Parlamentit, datë 19 korrik 2016