• Shqip
  • English

Mjedisi Mundësues dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm i Shoqërisë Civile

Lexo më tepër

#15yearspartnersalbania

Lexo më tepër

Qeverisje Transparente dhe e Përgjegjshme

Lexo më tepër

Filantropia dhe Përgjegjshmëria Sociale e Biznesit

Lexo më tepër

Punësimi i të Rinjve dhe Grave dhe Rritja e Përfaqësimit në Vendim-marrje...

Lexo më tepër

Sipërmarrja dhe Inovacioni Social

Lexo më tepër

Shërbimet

Lexo më tepër

Të rejat më të fundit

“Për një Shoqëri më të Zhvilluar”, gazetë tre-mujore

“Për një Shoqëri më të Zhvilluar” është një gazetë informative tre-mujore që Partnerët Shqipëri publikon që prej krijimit të saj. Gaz...
Lexo më tepër

LETËR E HAPUR PËR DISA SQARIME DHE NDRYSHIME TË LIGJIT “PËR KONTABILITETIN DHE PASQYRAT FINANCIARE”

  Tiranë, 6 Maj 2019 Drejtuar: Z. Gramoz Ruçi, Kryetar i Kuvendit Znj. Anila Denaj, Ministër, Ministria e...
Lexo më tepër

Firmosen kontratat për ngritjen e dy sipërmarrjeve të reja sociale në pronat e konfiskuara nga krimi i organizuar në Durrës dhe Sarandë!

Firmosen kontratat për ngritjen e dy sipërmarrjeve të reja sociale në pronat e konfiskuara nga krimi i organizuar në Durrës dhe Sarandë!...
Lexo më tepër

Kalendar

 Qershor 2019
MTWTFSS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930