• Shqip
  • English

#15yearspartnersalbania

Lexo më tepër

Qeverisje Transparente dhe e Përgjegjshme

Lexo më tepër

Filantropia dhe Përgjegjshmëria Sociale e Biznesit

Lexo më tepër

Mjedisi Mundësues dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm i Shoqërisë Civile

Lexo më tepër

Punësimi i të Rinjve dhe Grave dhe Rritja e Përfaqësimit në Vendim-marrje...

Lexo më tepër

Sipërmarrja dhe Inovacioni Social

Lexo më tepër

Shërbimet

Lexo më tepër

Të rejat më të fundit

Thirrje për aplikime – Mbështetje me grante dhe trainime

Rrjeti “Youth Bank Hub për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë”, ku Partnerët Shqipëri bën pjesë së bashku me katër organizata partnere,...
Lexo më tepër

Shpallet fituesi i grantit në kuadër të projektit C.A.U.S.E

Partnerët Shqipëri ka kënaqësinë të shpallë fituesin e grantit për Thirrjen e Parë për Projekt Propozime nën skemën e nën-grantimit të projektit ...
Lexo më tepër

Thirrje për shprehje interesi – OJF më të Fuqishme për Transparencë në Shëndetësi

Partnerët Shqipëri nis këtë vit me një nismë të re të titulluar OJF më të Fuqishme për Transparencë në Shëndetësi. Nëpërmjet kësaj ni...
Lexo më tepër