• Shqip
  • English

#15yearspartnersalbania

Lexo më tepër

Qeverisje Transparente dhe e Përgjegjshme

Lexo më tepër

Filantropia dhe Përgjegjshmëria Sociale e Biznesit

Lexo më tepër

Mjedisi Mundësues dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm i Shoqërisë Civile

Lexo më tepër

Punësimi i të Rinjve dhe Grave dhe Rritja e Përfaqësimit në Vendim-marrje...

Lexo më tepër

Sipërmarrja dhe Inovacioni Social

Lexo më tepër

Shërbimet

Lexo më tepër

Të rejat më të fundit

Thirrje për shprehje interesi për pjesëmarrje në sesionin online “Prezantimi i eksperiencave dhe praktikave më të mira, për forcimin e demokracisë vendore”

Partnerët Shqipëri, në kuadër të Projektit LevizAlbania, organizon Sesionin Online “Prezantimi i eksperiencave dhe praktikave më të mira, për ...
Lexo më tepër

Thirrje e hapur për Projekt Propozime – Projekti C.A.U.S.E. “Përdorimi i Pronave të Konfiskuara për Sipërmarrje Sociale”

Thirrje për Projekt Propozime  C.A.U.S.E. - Për...
Lexo më tepër

Partnerët Shqipëri shpall konkursin “Çmimi i Filantropisë 2017”

Partnerët Shqipëri shpall të hapur konkursin Çmimi i Filantropisë 2017! ...
Lexo më tepër