• Shqip
  • English

Mjedisi Mundësues dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm i Shoqërisë Civile

Lexo më tepër

#15yearspartnersalbania

Lexo më tepër

Qeverisje Transparente dhe e Përgjegjshme

Lexo më tepër

Filantropia dhe Përgjegjshmëria Sociale e Biznesit

Lexo më tepër

Punësimi i të Rinjve dhe Grave dhe Rritja e Përfaqësimit në Vendim-marrje...

Lexo më tepër

Sipërmarrja dhe Inovacioni Social

Lexo më tepër

Shërbimet

Lexo më tepër

Të rejat më të fundit

Monitorimi i të Drejtës për Tubime Paqësore – Raporti për Shqipërinë 2017 – 2018

“Monitorimi i të Drejtës për Tubime Paqësore – Raporti për Shqipërinë 2017 – 2018”, përgatitur për të dytin vit radhazi nga Partnerët Shqipëri, paraqe...
Lexo më tepër

Shtyhet afati i dorëzimit të aplikimeve të Thirrjes për Projekt Propozime – Projekti C.A.U.S.E. “Përdorimi i Pronave të Konfiskuara për Sipërmarrje Sociale”

Shtyhet afati i dorëzimit të aplikimeve!!! ...
Lexo më tepër

Çmimi “PËLLUMBI I BARDHË” – Thirrje për nominime

Partnerët Shqipëri shpall thirrjen e hapur për propozime për çmimin “Pëllumbi i Bardhë” për individë, grupe qytetare, apo organizata ...
Lexo më tepër

Kalendar

 Shtator 2018
MTWTFSS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930