• Shqip
  • English

Punësimi i të Rinjve dhe Grave dhe Rritja e Përfaqësimit në Vendim-marrje...

Lexo më tepër

Mjedisi Mundësues dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm i Shoqërisë Civile

Lexo më tepër

#15yearspartnersalbania

Lexo më tepër

Qeverisje Transparente dhe e Përgjegjshme

Lexo më tepër

Filantropia dhe Përgjegjshmëria Sociale e Biznesit

Lexo më tepër

Sipërmarrja dhe Inovacioni Social

Lexo më tepër

Shërbimet

Lexo më tepër

Të rejat më të fundit

Firmosen kontratat për ngritjen e dy sipërmarrjeve të reja sociale në pronat e konfiskuara nga krimi i organizuar në Durrës dhe Sarandë!

Firmosen kontratat për ngritjen e dy sipërmarrjeve të reja sociale në pronat e konfiskuara nga krimi i organizuar në Durrës dhe Sarandë!...
Lexo më tepër

THIRRJE E HAPUR PËR PROJEKT PROPOZIME – Raundi II – PROJEKTI EMBRACE. “MODELE SIPËRMARRJEJE QË NDËRTOJNË MARRËDHËNIE DHE EKONOMI KRIJUESE”

Thirrje për Projekt Propozime EMBRACE – Modele Sipërmarr...
Lexo më tepër

Analizë e kuadrit ligjor mbi ndërmarrjet sociale në Shqipëri

Partnerët Shqipëri prezanton një analizë të thelluar të kuadrit ligjor të ndërmarrjeve sociale në Shqipëri. Kjo analizë ofron një përmbledhje sinte...
Lexo më tepër

Kalendar

 Mars 2019
MTWTFSS
25262728123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031