• Shqip
  • English

Punësimi i të Rinjve dhe Grave dhe Rritja e Përfaqësimit në Vendim-marrje...

Lexo më tepër

Mjedisi Mundësues dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm i Shoqërisë Civile

Lexo më tepër

#15yearspartnersalbania

Lexo më tepër

Qeverisje Transparente dhe e Përgjegjshme

Lexo më tepër

Filantropia dhe Përgjegjshmëria Sociale e Biznesit

Lexo më tepër

Sipërmarrja dhe Inovacioni Social

Lexo më tepër

Shërbimet

Lexo më tepër

Të rejat më të fundit

Partnerët Shqipëri shpall konkursin “Çmimi i Filantropisë 2019”

Partnerët Shqipëri shpall të hapur konkursin për Çmimin e Filantropisë 2019! ...
Lexo më tepër

THIRRJE PËR APLIKIM: PROGRAMI I SHOQËRISË CIVILE PËR SHQIPËRINË DHE KOSOVËN

Partnerët Shqipëri fton organizatat jofitimprurëse në Shqipëri të aplikojnë për grante! Programi i Shoqërisë Civile për Shqipërinë dhe Kosovën fina...
Lexo më tepër

Raporti Vjetor 2018

Kemi kënaqësinë të ndajmë RAPORTIN VJETOR 2018 i cili thekson disa nga arritjet tona kryesore gjatë vitit të kaluar. Dëshirojmë të shprehim mirënjo...
Lexo më tepër

Kalendar

 Tetor 2019
MTWTFSS
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123