• Shqip
  • English

20 Years Partners Albania

Read more

Entrepreneurship and Social Innovation

Read more

Enabling Environment and Sustainable Development of Civil Society

Read more

Philanthropic activity and support infrastructure

Read more

Transparent and accountable participatory governance

Read more

Services

Read more

Latest news

THIRRJE PËR SHPREHJE INTERESI PËR NGRITJEN E “ZYRAVE TË SHËRBIMIT TË KËSHILLIMIT TË KARRIERËS” NË NIVEL VENDOR

Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim dhe RisiAlbania shpallin “Thirrjen për shprehje interesi” për ngritjen e “Zyrave...
Read more

WINNERS OF THE GREEN BUSINESSES 2022 NATIONAL COMPETITION

Partners Albania organized on May 19,  the "Green Business Competition 2022". The Green Business Competition is an activi...
Read more

THIRRJE PËR TRAJNIM – “SIPËRMARRJA SOCIALE SI PRAKTIKË E RIPËRDORIMIT SOCIAL TË ASETEVE TË KONFISKUARA” (RAUNDI I PARË)

*Shtyhet afati i aplikimit   Thirrja i drejtohet stafit përgjegjës për Shërbimet Sociale të Bashki...
Read more