Pezullohet procesi i aplikimeve për eventin “Rrathë Dhurues”

Ju bëjmë me dije se për shkak të situatës së krijuar dhe masave parandaluese në lidhje me CoVID19, Partnerët Shqipëri shtyn procesin e aplikimeve për eventin “Rrathë Dhurues”, si dhe realizimin e eventit në një periudhë tjetër për të cilën do të njoftojmë në vijim.

 

Për më shumë informacion mbi eventin “Rrathë Dhurues” (Giving Circle), procesin e aplikimit si dhe iniciativat e mbështetura, klikoni broshurën.