Raporti Vjetor 2015

Kemi kënaqësinë të prezantojmë Raportin vjetor 2015 që pasqyron aktivitetet dhe arritjet tona kryesore gjatë vitit të kaluar.

Falenderojmë të gjithë partnerët e bashkëpunëtorët për pjesëmarrjen e mbështetjen e vazhdueshme në punën tonë.

 

Klikoni linkun më poshtë për të shfletuar Raportin.