Trajnim në Advokasi për organizatat rinore, grant-marrëse në kuadër të #YBH4WBT

Një tjetër çështje e rëndësishme për organizatat, si Advokasia, ishte në fokusin e trajnimit të rradhës në kuadër të programit që Partnerët Shqipëri po ofron për fuqizimin e kapaciteteve të organizatave grant-marrëse të #YBH4WBT. Trajnimi ku morën pjesë nëntë përfaqësues të organizatave Youth Act Centre nga Tirana, Epoka e Re në Fier dhe Qendra Sociale në Ndihmë të Njerëzve në Nevojë në Fushë Arrëz, u zhvillua në 25-26 korrik, në ambjentet e EuropeHouse.

20180726_094612 IMG_2177 20180725_104717

IMG_2198 IMG_2196 IMG_2180


Projekti “Youth Bank Hub për Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë-YBH4WBT”, zbatohet nga Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim në Shqipëri, Fondacioni Ana i Vlade Divac në Serbi, Shoqata për Edukim MLADIINFO International në Maqedoni, organizata “Prima” në Mal të Zi dhe Fondacioni Vullnetarët e Komunitetit në Turqi. Projekti financohet nga Bashkimi Evropian.