Afati i fundit për aplikim në trajnimin online “Qeverisja me Pjesëmarrje”

Data 2 mars 2017 është afati i fundit për dorëzimin e aplikimit për pjesëmarrje në trajnimin online Qeverisja me Pjesëmarrje.

Trainimi është i hapur për organizatat e shoqërisë civile dhe individët që dëshirojnë të aplikojnë me projekt-idetë e tyre në thirrjet e granteve të projektit LëvizAlbania, por jo vetëm.

Për më shumë informacion klikoni këtu.