• Shqip
  • English

Mjedisi Mundësues dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm i Shoqërisë Civile

Lexo më tepër

Qeverisje me pjesëmarrje transparente dhe e përgjegjshme

Lexo më tepër

Aktiviteti filantropik dhe infrastruktura mbështetëse

Lexo më tepër

Sipërmarrja dhe Inovacioni Social

Lexo më tepër

Shërbimet

Lexo më tepër

Të rejat më të fundit

Mbështet sipërmarrjen rinore!

Këto video pasqyrojnë idetë e biznesit të të rinjve, fitues të Kampeve të Inovacionit 2021 dhe 2022 të zhvilluar në Shkodër, në kuadër të iniciativës ...
Lexo më tepër

SUCCESS STORIES FROM THE CIVIL SOCIETY PROGRAMME FOR ALBANIA AND KOSOVO 2018 – 2022

This publication prepared by Partners Albania presents success stories of grant beneficiaries of the Civil Society Programme for Albania and Kosovo, a...
Lexo më tepër

Thirrje për Projekt Propozime: Projekti TWIST – Drejt një Modeli të Ri të Sipërmarrjes Sociale në Asetet e Konfiskuara në Shqipëri”

Thirrje për Projekt Propozime ...
Lexo më tepër