Our work in the media focus

The documentary series “Si në familje!” of Albanian Radio Television, features several social enterprises supported by Partners Albania through the 🍃Green Business Competition🍃 over the years.


Funky Cabins

Production of handicrafts soaps and natural sponges– Rinora Handmade 

Cultivation of Aloe Vera – Albi Sulo 


Filantropia në këndvështrimin e të rinjve!|Mirëmëngjes Shqipëri


Platforma Dua Partner Invest 


Diskutim mbi startupet


Intervistë në MSC mbi filantropinë – Eventi Rrathë Dhurues 2021


Wake Up në Top Channel – Pandemia nxiti frymën filantropike mes shqiptarëve


Biznesi social në Shqipëri – Intervistë për revistën Monitor


Top News – Pasuritë e sekuestruara/ Këshilla amerikane për ripërdorimin

https://www.tpz.al/2020/11/23/riperdorimi-social-i-pasurive-te-konfiskuara-ambasadorja-amerikane-parandalim-me-efikas-i-krimit-te-organizuar-shba-ju-mbeshtet-fuqimisht/


Pasuritë e sekuestruara, Kala: Ja çfarë po ndryshon/ Flet drejtori i Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe të Konfiskuara


Aktivitetet e Partnerët Shqipëri gjatë periudhës së COVID-19
Klubi i Mëngjesit, 16 shkurt 2018, mbi projektin CAUSE – Përdorimi i Pronave të Konfiskuara për Sipërmarrje Sociale