Çmimi i Filantropisë

Çmimi i Filantropisë është një konkurs publik mbarë kombëtar që Partnerët Shqipëri organizon që prej vitit 2011 për të vlerësuar dhe shprehur
mirënjohjen e falenderimin për individët e bizneset që kontribuojnë për përmirësimin e cilësisë së jetës në vend. Për informacion mbi fituesit e Cmimit të Filantropisë ndër vite klikoni këtu.