• Shqip
  • English

20 vite Partnerët Shqipëri

Lexo më tepër

Mjedisi Mundësues dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm i Shoqërisë Civile

Lexo më tepër

Qeverisje me pjesëmarrje transparente dhe e përgjegjshme

Lexo më tepër

Aktiviteti filantropik dhe infrastruktura mbështetëse

Lexo më tepër

Sipërmarrja dhe Inovacioni Social

Lexo më tepër

Shërbimet

Lexo më tepër

Të rejat më të fundit

Shpallen fituesit e Konkursit Kombëtar të Bizneseve të Gjelbërta 2022

Partnerët Shqipëri organizoi në datën 19 maj 2022 “Konkursin e Bizneseve të Gjelbërta 2022”. Konkursi i Bizneseve të Gjelbërta ësh...
Lexo më tepër

Projekti WISEs4Youth

Partnerët Shqipëri së bashku me organizatat partnere nga rajoni dhe Evropa po zbatojnë projektin e ri WISEs4Youth për të rinjtë në Ballkanin Perëndimo...
Lexo më tepër

ZHVILLOHET EVENTI RRATHË DHURUES SHQIPËRI 2022

Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim, në vijim të nismave të saj për promovimin dhe zhvillimin e filantropisë në Shqipëri duke synuar rritjen ...
Lexo më tepër