• Shqip
  • English

Mjedisi Mundësues dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm i Shoqërisë Civile

Lexo më tepër

Qeverisje me pjesëmarrje transparente dhe e përgjegjshme

Lexo më tepër

Aktiviteti filantropik dhe infrastruktura mbështetëse

Lexo më tepër

Sipërmarrja dhe Inovacioni Social

Lexo më tepër

Shërbimet

Lexo më tepër

Të rejat më të fundit

SHKOLLA E EKONOMISË SOCIALE – THIRRJE PËR PJESËMARRJE

Partnerët Shqipëri fton të rinjtë dhe të rejat për të marrë pjesë në Shkollën e Ekonomisë Sociale...
Lexo më tepër

CALL FOR TENDER

Partners Albania is looking for a qualified service provider for the External Evaluation of the Work4Youth Project. The ...
Lexo më tepër

Të reja nga Partnerët Shqipëri

Të rejat më të fundit nga aktiviteti i Partnerët Shqipëri, si dhe njoftime nga institucione të tjera që paraqesin interes për publikun, i sjellim për ...
Lexo më tepër