• Shqip
  • English

Mjedisi Mundësues dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm i Shoqërisë Civile

Lexo më tepër

Punësimi i të Rinjve dhe Grave dhe Rritja e Përfaqësimit në Vendim-marrje...

Lexo më tepër

Qeverisje Transparente dhe e Përgjegjshme

Lexo më tepër

Filantropia dhe Përgjegjësia Sociale e Biznesit

Lexo më tepër

Sipërmarrja dhe Inovacioni Social

Lexo më tepër

Shërbimet

Lexo më tepër

Të rejat më të fundit

Partnerët Shqipëri ndajnë Raportin Vjetor 2019

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju Raportin Vjetor 2019! Çdo vit, raporti vjetor na jep një mundësi të veçantë të vlerësojmë ndikimin e punës sonë dhe...
Lexo më tepër

Matrica e Monitorimit të Mjedisit Mundësues për Zhvillimin e Shoqërisë Civile, Raporti për Shqipërinë 2019

Matrica e Monitorimit të Mjedisit Mundësues për Zhvillimin e Shoqërisë Civile, Raporti për Shqipërinë prezanton gjet...
Lexo më tepër

Fakte mbi Aktivitetin Filantropik në Shqipëri gjatë 2019

Viti 2019 ka qenë një vit i vështirë dhe jo i zakonshëm. Situata që pasoi tërmetin e 26 nëntorit ishte e pashembullt dhe solli një nd...
Lexo më tepër