• Shqip
  • English

Mjedisi Mundësues dhe Zhvillimi i Qëndrueshëm i Shoqërisë Civile

Lexo më tepër

#15yearspartnersalbania

Lexo më tepër

Qeverisje Transparente dhe e Përgjegjshme

Lexo më tepër

Filantropia dhe Përgjegjshmëria Sociale e Biznesit

Lexo më tepër

Punësimi i të Rinjve dhe Grave dhe Rritja e Përfaqësimit në Vendim-marrje...

Lexo më tepër

Sipërmarrja dhe Inovacioni Social

Lexo më tepër

Shërbimet

Lexo më tepër

Të rejat më të fundit

Shpallet Raundi i Katërt i Thirrjes për Projekt Propozime – Projekti C.A.U.S.E. “Përdorimi i Pronave të Konfiskuara për Sipërmarrje Sociale”

Thirrje për Projekt Propozime Raundi i Katërt ...
Lexo më tepër

Partnerët Shqipëri shpall konkursin “Çmimi i Filantropisë 2018”

Partnerët Shqipëri shpall të hapur konkursin Çmimi i Filantropisë 2018! ...
Lexo më tepër

THIRRJE PËR SHPREHJE INTERESI NGA ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE – PROJEKTI “EMBRACE: MODELE SIPËRMARRJEJE QË NDËRTOJNË MARRËDHËNIE DHE EKONOMI KRIJUESE”

Partnerët Shqipëri në vijim të zbatimit të projektit EMBRACE: Modele Sipërmarrjeje që ndërtojnë Marrëdhënie dhe Ekon...
Lexo më tepër

Kalendar

 Shkurt 2019
MTWTFSS
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728123